Slider

.

Equip Femení

L'equip femení dels Centaures participa a la lliga de rugbi a 7 interuniversitària i al campionat d'Espanya de rugbi a 7. Tot i que l'equip no va competir la temporada 2008/09 per falta de jugadores, aquest ha sigut el quart any en que hem pogut agrupar un conjunt de jugadores que representen la nostra universitat.

El rugbi a set és un esport força diferent al rugbi a 15. Per començar, perquè els equips estan formats per set jugadores titulars, enlloc de 15, i cada part dura 7 minuts enlloc de 40. Això fa que no es disputin partits puntuals, sinó que s'organitzin jornades on cada equip disputa de l'ordre de 3 o 4 partits, motiu pel qual tothom pot jugar més o menys la mateixa quantitat d'estona.

Com passa en el masculí, també estem oberts a noves incorporacions de noies que no hagin jugat mai: de vint-i-pico jugadores que té l'equip aquest any, unes dotze o catorze son noves! I per contra del que pogueu pensar, no es necessita pesar més de 100 kilos per jugar, tothom té el seu lloc en aquest esport, només cal que feu una ullada als àlbums de fotos per evitar dir el tòpic "no tinc prou cos per jugar a rugbi".

Si us animeu a provar us esperarem amb els braços oberts... per fer un bon placatge!! ;)

Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More