Slider

.

dijous, 4 de desembre de 2008

Crònica: Aligots 36 - Centaures 12

La data era el dimecres 3 de Desembre. El lloc, el camp del GEiEG, a Girona. El què, l'aniversari del Borja. I ja que estàvem a Girona, vam aprofitar per disputar el partit de fase contra els Aligots de la UdG.Desprès d'un viatge ple de maldecaps des d'un bon principi, vam arribar al camp dels Aligots amb el temps just per canviar-nos, escalfar, fer quatre touch i obrir quatre pilotes a la línia, i sortir a jugar.

L'alineació titular era la següent:
Pilar de vuit, Borja, Biete, Altíssim, Martí, Carles, Van Damme, Toni; Edgar, Yuri, Paker, Clint, Tamudo, Beckham, Jairo.
Quedaven a la banqueta:
Héctor, Emili, Kike, Xesco, Willy; Jaume (cheer leader), un botiquin gentilesa del Costeau; i com a fotògrafa oficial, una noia "d'acord".

La primera part va ser algo realment... com ho podríem catalogar... algo pesada, si. Si més no per a la primera línia, que s'enfrontava a una melée amb 4 primeres línies que anaven rulant entre ells, i que cap d'ells baixaven dels 100 kilos (quan cap dels nostres superem els 100...). Les melées van ser gairebé totes per al Girona, no teníem res a fer en aquest sentit. Els aligots van sortir enxufadíssims, van desenvolupar el seu joc sense por, i amb la certesa que si cometien algun error, no seria decisiu. Del poc que un servidor pot recordar d'aquella primera part, sé que ens van fer 4 marques, 2 d'elles per falta d'atenció en els cops de càstig. Tot i això, i veient com estava el partit, no vam decaure, i tot i que 4 marques son moltes, el fet de no baixar els braços va fer que no en fossin 8.
La segona part, amb els canvis corresponents per part dels Centaures i dels Aligots va ser força diferent. Per començar, van haver-hi molts menys avants. Menys avants suposaven menys melées, i menys melées suposava més igualtat de la possessió, i la conseqüent igualtat de joc. D'aqui que la segona part acabés amb dues marques per cada equip. Diria que les marques dels Centaures les van fer en Xesco i en Yuri, però no n'estic del tot segur, així que si m'equivoco, em veuré obligat a convidar a una birra als autors reals de cadascuna de les marques... nota: en Xesco reclama l'autoria de les dues marques, segur que les dues van ser gràcies a les seves super-fintes...
Final del partit, 36 a 12 a favor dels Aligots, però igualment era una cosa històrica. Era el primer partit de la història dels Centaures que jugàvem una fase final del campionat de Catalunya.

En ment de tots:

  • Borja: Un 3 de desembre qualsevol de ara fa tot just 20 anys, la humanitat va viure un fet històric: s'inaugurava el saló nàutic de Barcelona a la fira de mostres de Barcelona (link). Això, i també naixia un futur centaure de l'autònoma, en Borja.
  • Carles: De ben segur que li arribem a preguntar a en Carles si recordava això, i ens deia que no. Aviam, si ja és difícil que ens digui en quin dia viu mentre camina enrere i fot cara de no saber on està, com vols què s'en recordi què passava ara fa vint anys!?
  • Willy: s.c.
  • Jairo, Clint i Paker: a partir d'ara en els entrenaments, jo aniré al mateix equip d'ells quan es tracti de placar. No vull que em destrossin amb un placatge com els que van fer ahir...
  • Beckham: Beckham - Bolt - Bolt - Beckham... tanto monta monta tanto. Que el paio agafa una pilota i fa de correcaminos. Que corre de costat? Bueno, pot ser, però a veure qui té collons de posar-se al mig per placar-lo...
Per al tercer temps ens van portar al seu local que tenen ben a prop de la comissaria dels Mossos (ara entenc allò que deien que tindrien un lloc on ens tractarien molt bé si ens volíem quedar a dormir). Ens van preparar un bon tercer temps, amb dinar inclòs, un cubell ben ple de cervesa per anar putejant als Centaures madrilenys. Com les putades estaven pensades per a 8 madrilenys, i només n'hi ha un, a en kike li va tocar pringar una bona estona... A la galeria de fotos 2 (la del Jairo) hi ha força fotos del partit i del tercer temps.

Si teniu alguna cosa que valgui la pena esmentar en aquesta crònica, i que jo no he recordat, aviseu-me. Si es tracta de lo de "Madrid huele a pis", jo crec que lo més adient és obrir un tema al fòrum amb aquest títol, o algo per l'estil.

Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More