Slider

.

divendres, 12 de desembre del 2008

Crònica: Centaures UAB 32 - Xino Castells 0

Més tard de lo habitual, el dijous vam fer el primer sopar d'aquesta temporada. Com marca la tradició, vam acabar anant al Xino Castells a fotre jaleo amb la sala buida. Finalment érem 32 animades ànimes que vam tenir que dividir entre dues taules.Amb el sopar ja a l'estomac, una mica d'alcohol, i un flash amb "ojos rojos" podem començar a fer fotos...I per postres, flam! Aquest cop gairebé tothom va apuntar-se, i fins i tot en Willy, a falta de flam, va acabar menjant-se una bola de gelat... de cop!


Un cop finiquitat el sopar, els que tenien feina que fer van pirar, i els demés vam anar a l'ovella negra de carrer tallers, on vam descobrir que tenim una ovella negra dins de l'equip.
mirada 'In Flames'
I abans que ens tanquessin el garito, vam anar a fer quatre xupitos al Grouxo's, i desprès els últims combatents vam acabar a casa del Pedro (previa patejada per tota la rambla) molestant els seus companys de pis i als seus veïns, mentre que alguns dormíem...

Fins aqui va arribar un servidor, que a les set ja marxava cap a casa. Però encara quedaven persones alla a dins...

Nota: aquesta crònica té un futur incert, ja que és molt possible que amb el pas dels dies vagi recordant més detalls. Teniu més fotos a la galeria 1.


Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More