Slider

.

dimarts, 8 de novembre del 2011

Festa Major UAB 2011

Benvolguts estudiants, sigueu alcohòlics o descafeinats!

Enguany es torna a celebrar la Festa Major de la UAB (ja ho sabeu, el dia 10 de Novembre durant nit i dia), i com que a bons Centaures que som posem a disposició nostra la nostra parada per a vosaltres!!!

Vendrem aliments bàsics i combustibles per a la vostra existència durant la festa: birra, i altres fermentats i destil·lats. També disposem dels entrepans i dels pastissos més exquisits per a vosaltres i a preus mòdics. També tenim jocs pensats amb els que podreu guanyar beguda gratis. Com per exemple, podeu desafiar a membres de l'equip a una 'Touch'. Per a que us feu una idea, és una cursa de beure. Aviam si les vostres habilitats superen a les de un jugador curtit en tercers temps. Ja ho veureu, és molt divertit. Per suposat també podreu tastar la nostra especialitat: el flam volador. No podeu marxar de la festa sense saber el què és.  I si ens demostreu les vostres habilitats amb la pilota  ovalada  també tindreu sorpreses. Si veniu a veure'ns teniu festa assegurada. Tot l'equip de nois i l'equip femení seran allà per servir-vos com si fóssiu reis o reines. Demaneu-vos qualsevol cosa i us servirem de gust.


http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/275821_100000282324427_1876056231_n.jpg

No us ho penseu més, i veniu! No us arrepentireu!!!

Si voleu saber què es farà amb els beneficis només cal que pregunteu, però bàsicament seran per ajudar-nos a llogar camps, tenir unes equipacions per a jugar decents i poder subsistir com a club i promoure l'esport.

Ens veiem doncs el dijous dia 10 !!!!


Centaures!!!!!

Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More