Slider

.

dimecres, 2 de novembre del 2011

Ja és Movember!!

Ja hem encetat Movember! I què és Movember, direu? El nom surt de la combinació, en anglès, de Moustache i November. Resulta fàcil veure en què consisteix el Movember: durant el mes de novembre els participants es deixen crèixer el bigoti. Es tracta d’una campanya per conscienciar de l’existència del càncer de pròstata.

Freddy Mercury la va palmar de Sida, però ens la pela, és un exemple magnífic...



No vindria al cas publicar aquest missatge si no fos perquè els darrers anys, cada cop son més els equips de rugbi que se sumen a aquesta iniciativa, ja sigui a títol individual dels jugadors, o com a colectiu tot l’equip.


Les regles son ben senzilles: l’1 de novembre es comença amb la barba i el bigoti ben afaitats, i el 30 de novembre es celebra una festa en la que es decideix qui ha cultivat el millor bigoti de Movember. Aquesta campanya no només es limita als homes, sino que les dones, tot i que no tenen que criar un bigoti, també hi tenen un paper actiu.

 Per més informació, podeu consultar la web de movember espanya: http://es.movember.com/ Si us hi animeu, ja sabeu, el dia 1 ben afaitats!!

Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More