Slider

.

dimarts, 25 de novembre del 2008

Crònica: Centaures 26 - Universitat de Lleida 12

Si, si, també era un bonic matí d'un dimarts 25 de novembre de 2008 qualsevol (o això pensàvem), no feia ni fred ni calor, el cel estava net, i les possibilitats de que plogués eren proporcionals a que es presentés en Dan Carter a jugar amb els Centaures, i també era impossible que ens ajornessin altre cop el partit, si més no, per motius climatològics...Hi ha una cosa que si que tenim els Centaures, i és que quan arribem al camp de Sant Cugat per jugar de locals, sabem que ho farem sense tenir àrbitre. Avui el Tino (jugador-entrenador-delegat del Lleida), per desgràcia, està lesionat a l'ombro, i es presta a fer d'àrbitre, així cap dels dos equips perdem cap jugador durant una part.

L'alineació titular que surt per part dels Centaures és la següent:
Borja, Bullas, Víctor, Willy, Àlex, Edu A., Van Damme, Toni, Héctor, Yuri, Emili, Jaume, Tamudo, Chewacca, Jairo
I els canvis: Carles(Edu), Albert (Chewacca), Paker (Emili), Edgar (Héctor)

Comença el partit. Sortim bé, però una miqueta pàjaros... fins que una pàjara meva (9') es converteix en una marca del Lleida. Bé, ens posem les piles, seguim fent bé la feina, com estàvem fent fins ara, i comencem a treure els nostres fruits amb una marca del Willy (30') i una marca d'es Toni (40') amb una epic transformation del Yuri (amb pilota tocant al pal i tot). Arribem a la mitja part amb un ajustat 12 a 5 a favor dels Centaures.

Comencem la segona part amb les piles fotudes, i als 22 minuts en Borja aprofita una badada en la defensa del Lleida, i un oportunissim passe d'en Yuri, per fer una marca kamikaze. En Yuri, crescut com es veia, i desprès de respirar durant set o vuit minuts, ha decidit que no estaria malament xutar, així que ha aprofitat, i ja que xutava, també ha aprofitat per transformar... Però en un moment de pajareo (avui anava de pàjaros), en el que segurament encara estàvem celebrant la marca, ens l'han tornada (26'), i aquest cop l'han transformada. Ja al final del partit, i desprès d'una jugada que no recordo gaire bé, hem fet la última marca que he recolzat jo a terra. I com no, en Yuri l'ha transformada. Amb el xut d'en Yuri acabava el partit, amb una victoria dels Centaures per 26 a 12 contra els nostres companys de Lleida.

Mencions especials:

• Yuri: El seu 75% d'efectivitat en els xuts a pals (digne d'en Dan Carter), no ha aconseguit amagar de la nostra retina el seu grandiós avant a la nostra línia de 5 metres en un xut dels rivals per allunyar la pilota...
  • Willy: ens ha deleitat amb un dels seus suculents "xute ninja" per evitar que la pilota arribés a les seves mans... Desprès es queixa que no toca bola en tot el partit!!
  • Van Damme: el seu "d'acord!!!" motivador abans de saltar al camp ens ha posat una mica més tranquils a tots. Saber que tens a un taekwondista de part teva es un gran alleujament.
  • Pilar de vuit: tot i estar lesionat, ha vingut al camp a fer pinya, i s'ha mort de ràbia de no poder jugar el partit.
  • Carles i Bullas: Jo crec que es poden presentar al Factor Equis:

Ja per finiquitar, un parell més de vídeos:
  • Aquesta touche l'hem d'entrenar millor:

• A Lleida no s'estan a l'hora de batejar als seus debutants (sí, és Vodka):

Aquesta victoria va per tots els que per un motiu o un altre (lesions, examens, examens i lesions, etc...) no heu pogut venir, però especialment per al nostre Cargolet particular, el Dani de Parets, que aquest cap de setmana, que va reaparèixer desprès d'una lesió, va tenir la desgràcia de partir-se la clavícula en 4 trossos. Aquesta victoria va per tu Dani!

Finalment, avui també era un bonic matí d'un dimarts 25 de novembre de 2008, però no d'un bonic dimarts 25 de novembre de 2008 qualsevol, sinó que avui era un 25 de novembre de 2008 memorable. El dia en que els Centaures de la UAB ens hem fet grans, i hem guanyat a uns amics i companys com son l'equip de Lleida, però en competició oficial! Avui era el dia més indicat per fer la foto oficial de la temporada 08/09.