Slider

.

divendres, 21 de novembre del 2008

Crònica: Centaures 5 - Cocos 40

Era un bon matí, d'un dimecres 19 de novembre de 2008 qualsevol, no feia ni fred ni calor, el cel estava net, i les possibilitats de que plogués eren proporcionals a que es presentés en Rokocoko a jugar amb els Centaures, i era impossible que ens ajornéssin altre cop el partit, si més no, per motius climatològics...

Arribem al camp, i veiem com, evidentment (i per no faltar a la tradició), no hi ha cap àrbitre per xiular el partit. Improvitzem una acta del partit, i decidim que cada equip arbitrarà una de les parts, començant per nosaltres amb en Jairo.

L'alineació titular és la següent:
Víctor Blanco, Borja, Víctor Biete, Martí, Willy, Alex, Xesco, Toni, Héctor, Yuri, Carles, Jaume, Jordi, Emili i Clint.

Esperant a la banqueta:
Edu Altíssen, Kike, Bullas, Van Damme, Paker, Edgar, Albert, Beckham, Pau i Jairo (que estava arbitrant el partit).

Comença el partit, xutem nosaltres, i juguem amb pocs debutants, moltes ganes i amb prou fons físic per anar tirant. Sabem que ells son potents per la línia (de fet, tenen un mínim de 3 que juguen a primera nacional), i la tàctica està en mantenir la possessió i no deixar que els hi arribin netes les pilotes. Les melés surten de puta mare (guanyem pilotes nostres, i pilotes seves), les touch no acaben de sortir gaire bé, i lo que son els rucks, surten tots força igualats. Dues accions aïllades permeten als Cocos anar a la mitja part amb dues marques a favor.

La segona part, amb els canvis corresponents i una davallada del físic, no fa que perdem les ganes per seguir a dins del partit. Si bé veiem com consegueixen fer-nos unes quantes marques, nosaltres no deixem de lluitar, i en un cop de càstig, amb els Cocos despistats, en Yuri obre ràpid la pilota, i culmina la jugada amb una marca que ens puja la moral a tots. La segona part acava amb una última marca de la Ramón Llull.

Tot i el resultat final, sortím amb el cap ben alt. Ho hem deixat tot, ens ho hem passat de puta mare, i no podem recriminar res a ningú. A més, han debutat fins a 11 Centaures, dels quals 8 mai havien jugat un partitde rugbi.

Ja hem fet els passadíssos, hem estirat, ens hem fet la foto de la temporada, i ara toca complir amb la tradició. Els onze debutants paguen la novatada, i els Cocos ens ajuden a que sigui més divertit.

Passem al tercer temps, en Xesco fa de mestre de cerimònies, i bateja a cadascun dels nous Centaures amb el seu nou nom, i la seva corresponent birra a Sant Hilari. A més, en Yuri surt elegit MVP dels Centaures, i li toca demostrar que també ho és del tercer temps...



Tot i que molta gent marxa molt aviat, ens trobem que amb els batejos ja ens hem polit gairebé tota la birra, i a més, hi havia poca teca, així que jo i en Willy anem al Lidl del costat a comprar quatre coses, i quan tornem ens donen temps a recollir-ho tot i pirar.

Dimarts vinent, dia 25, partit contra la Universitat de Lleida a les 13:00h, al camp del Sant Cugat.

1 comentaris:

Gran dia!!

El 25 contra el lleida avera si tenim més sort i fem la 1a victoria centaure!!

Emili

Comparteix

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More